Automatisering

Bij veel ondernemingen is automatisering iets wat men 'meer zou moeten doen'. Door drukte en andere bezigheden schiet dit er toch bij in. Vaak horen wij dat de kosten te hoog zijn of dat ze niet goed weten waar ze aan toe zijn. Dit gaat ten koste van uw omzet en tijd. Tijd die u beter kunt gebruiken voor uw onderneming.


Duidelijke afspraken voor aantrekkelijke tarieven

Automatisering hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Durf eens te veranderen en stap naar een betrouwbare automatiseerder die weet waar hij mee bezig is. MLC is dé specialist op het gebied van computers, netwerken en automatiseringssystemen.

Voor elke opdracht maken wij duidelijke afspraken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Door onze ruime ervaring kunnen wij goed inschatten hoe lang werkzaamheden duren. Geen vervelende verassingen achteraf!


Maykel Leijsten Computers ook uw storingsspecialist? Voorkomen is namelijk beter dan genezen

Als de server niet werkt, kunt u vaak niets beginnen. Dit kan uw bedrijf veel geld kosten. Kostbare productieve uren gaan immers verloren als niemand aan het werk kan. Onze professionals zijn specialisten in het verhelpen van storingen. In geval van spoed zijn wij in principe binnen 4 uur op locatie om de storing te verhelpen.

Calamiteiten kunt u voorkomen door uw netwerk en computers goed te onderhouden. Als wij elke maand uw automatisering nalopen, hebben wij een goed beeld van uw netwerk en computers. Hierdoor kunt u snel een oplossing verwachten. Doorgaans sluiten wij de onderhoudscontracten af om calamiteiten te voorkomen. Ook kunnen wij uw server voorzien van een degelijk backup systeem zodat u bij calamiteiten altijd een backup van uw gehele bedrijf bij de hand heeft.