Internet

Responsive, Content Management, SEO... Vele termen en mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Al vele jaren realiseren wij websites op maat voor bedrijven en verenigingen. Van eenvoudige tot zeer geavanceerde websites, wij brengen uw wensen tot uiting.

Wilt u meer dan alleen uw onderneming promoten dan kunt u er ook voor kiezen om producten of diensten via het internet te verkopen? Wij bieden u hierin diverse mogelijkheden. Van uitbreidingen op uw huidige website tot professionele Magento webwinkels. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Naast de ontwikkeling van webapplicaties bieden wij ook de ruimte om deze bij ons onder te brengen. Wij adviseren u graag over de verschillende hostingpakketten en denken graag met u mee over de te kiezen domeinnaam.

De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website geen éénmalig proces is. Wij adviseren u graag hierin.

Behalve via hun website bereiken de meeste organisaties hun doelgroep tegenwoordig op internet via sociale media. Het is een extra kanaal met een eigen aanpak en dat betekent ook een extra communicatie-inspanning. Benieuwd naar de mogelijkheden?